Over mijzelf

Mijn naam is Irene Poulissen-van der Hooft. Ik ben geboren op 15 januari 1973 in Venray en woon sinds 1998 in Apeldoorn. Ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige jongens.

Ik ben opgegroeid in een gezin waarin naast de reguliere gezondheidszorg er ook zeker aandacht was voor de natuurgeneeskunde.
Mijn eerste kennismaking met voetreflexologie was tijdens mijn tienerjaren. Een vriendin van mijn moeder heeft mij toen behandeld. Tijdens deze behandeling kwamen veel emoties los en na de behandeling had ik een opgeruimd gevoel.
De jaren daarna ben ik steeds meer bezig gegaan met mijn eigen persoonlijke groei en ontwikkeling wat uiteindelijk heeft geresulteerd in de keuze voor een opleiding tot therapeut.

In 2007 heb ik de 3 jarige opleiding tot Voetreflexzonetherapeut bij Sonnevelt Opleidingen afgerond. Aansluitend heb ik in 2008 mijn diploma medische basiskennis op hbo-niveau behaald.

Naast mijn praktijk werk ik ook nog 2 dagen in de week als medisch secretaresse op de poli kind en jeugd in het ziekenhuis.

Yani is een roepnaam bij de Aboriginals en betekent net als “Irene”, vrede.
Om vrede in jezelf te ervaren en uit te stralen naar je omgeving is het noodzakelijk dat je lichaam en geest in balans zijn. Dit is voor mij een leefregel geworden.
Mijn hart gaat er naar uit om andere mensen te begeleiden op hun pad naar innerlijke groei en ontwikkeling en daarbij een stuk ontspanning en rust te bieden binnen mijn praktijk.