Welkom op de website van Yani, praktijk voor natuurgeneeskunde

Als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut verzorg ik vanuit mijn praktijk behandelingen vanuit deskundigheid, persoonlijke aandacht, respect en kwaliteit.

Centraal staat het werken vanuit een holistische visie volgens de 5 natuurgerichte principes.
Deze principes zijn: de basis van leven is energie, prikkeloverdracht, drainage en voeding, daarnaast is de psyche van invloed op het onbewust ziekmakende levenspatroon.

De behandelingen zijn er op gericht om via de bovengenoemde principes te streven naar lichamelijke en geestelijke balans.
Hiervoor maak ik gebruik van verschillende werkvormen, meer informatie vindt u op de betreffende pagina onder “werkvormen” .

Wanneer u besluit bij mij een behandeltraject in te gaan zal ik tijdens het eerste bezoek samen met u, uw eventuele klachten, verwachtingen en medische voorgeschiedenis doornemen. Op basis van deze informatie stel ik een persoonlijk behandelplan voor u op.

Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie B.A.T.C.: Belangen Associatie Therapeuten Consumenten. Een associatie die zowel de belangen van de therapeut als de belangen van de consument behartigt. Veel zorgverzekeraars vergoeden daardoor (een deel van) de consulten; zie hiervoor of uw polis.